diumenge, 3 de març del 2013

Cursa de Mont-rodon 3/2/2013

Osti, no anava el primer però ho semblava...
La bèstia Aribau Portillo a per totes
Primera cursa de muntanya de la temporada 2013 per a la potent secció de muntanya dels Pantaurells. Avui, com que som així de xulos, hem incorporat al nostre junior preferit, la gran promesa del mountain running català Aribau Portillo, que ben aviat serà un nom conegut en aquest esport si segueix progressant com ho està fent. Amb ell, els incombustibles Climent Palet i Jordi Garreta, hem fet cap a Matadepera per participar a la sisena edició de la Cursa de muntanya Mont-rodon, una cursa molt xula al costat de casa que no ens podem perdre, i que aquest any ha millorat el recorregut incorporant més trams de corriol i fent-la una mica més muntanyera i amb més desnivell. En total, 13,5 km amb 600 m de desnivell positiu, amb sortida i arribada al centre de Matadepera, i passant per punts tan singulars del nostre entorn com el cim del Mont-rodon, el Coll de Grua o Can Torres.
Gran ambient abans de sortir i a l'arribada, amb una impecable organització a càrrec de la Unió Excursionista de Matadepera. Hem pogut saludar una bona colla de muntanyeros de la comarca i companys nostres, com els Egaramossenaires Agustín Salvador, Dani Mañosa, Javi Alonso (a qui he intentat seguir a les pujades, però aviat m'ha deixat enrere fins a treure'm més d'un minut...), Isaac Romero, el RunnerStone Paco Gómez, el jove crack mataperenc Jan Margarit, en Jordi Roset, i molts altres que segur que ens deixem....
Sector amb pista molt i molt corrible

Els Pantaurells com sempre hem aportat la nostra simpatia i humor, i aquesta vegada que he arribat sense ningú aprop, ni pel davant ni pel darrera, puc dir que l'entrada a meta "s'ha notat", animant al públic a tope! El recorregut, molt ràpid perquè ens poguéssim lluir els més veteranus, però cal destacar el carrerón que ha fet, un cop més, l'Aribau Portillo, i el segon lloc a la seva categoria del Climent Palet, que no ha pujat al podi perquè només hi havia premi pel primer, però segur se'l mereixia.
Una gran cursa, en un ambient immillorable, amb gairebé 500 participants, i amb un dia fantàstic per córrer, amb solet i bona temperatura que ha allunyat de seguida els mals presagis del fred i la neu caiguda durant la setmana. Us deixem aquí les bones classificacions obtingudes, i algunes fotos que ens ha fet l'amic Albert de Corremonts. L'any que ve tornarem!
El Climent apretant en terreny favorable

Cursa Mont-rodon 13,5 km
7. Aribau Portillo 1h01'41"
29. Jordi Garreta 1h06'51"
73. climent Palet 1h12'12"

L'Aribau, guanyant posicions en plena pujada

El Dani Mañosa encapçalant grup

Aquí ja, a tope a l'última baixada cap al poble