divendres, 26 de febrer del 2010

Mitja Marató de Gavà 2010

El diumenge 21 de febrer els valents Pantaurells hem corregut la Mitja de Gavà, una cursa molt maca i pel seu recorregut una de les més ràpides de Catalunya.
Arribem a la sortida amb objectius diferents: el Josep, a completar la seva primera Mitja oficial tot i que preocupat per unes amenaçadores molèsties als bessons que fa 2 setmanes ja el van deixar KO, i que al final avui resultaran fatals. La Glòria, a fer la segona Mitja de l'any, i a intentar millorar respecte a Terrassa. El Jaume i el Quim, a baixar d'1:38 i acostar-se així a les seves millors marques, i per aquesta missió comptaran amb l'ajut del Jordi, que ja pensant en la Marató de BCN vol córrer a ritme regular i exercir avui de llebre per assolir els 1:38, a canvi d'unes cervesetes, cava o similar (n'hi ha que ens venem molt baratus, especialment pel que ens agrada...).
Abans de sortir ens trobem amb dos dels companys que sovintegen els entrenaments pantaurellencs del dimarts i el dijous, el Quique i el Luis. Fem les fotos del rigor, que en aquesta ocasió estan a càrrec del fotògraf oficial Climent (col·laborador habitual del Sport com podeu veure), que avui no podrà córrer perquè des de fa dies arrossega també molèsties i vol estar a punt per la gran cita del 7 de març.
Abans de sortir, gran ambient entre la llebre i els seus clients, tots convençuts de fer una bona cursa...

Bé, anem a la feina, i als primers km tenim la primera baixa, cap el 6-7 el Josep té una forta estrebada que l'impedeix continuar, i fins i tot caminar, fins al punt que ha de tornar a la meta en un cotxe. Bé, l'important avui era intentar-ho, i contra les lesions és molt difícil lluitar... segur que ben aviat hi haurà noves oportunitats per "estrenar-se".

Mentrestant, la lluita per baixar d'1h38' continua amb alts i baixos... fins al km 15, anem per sota del temps previst, amb un ritme gairebé clavat.... però a partir d'aquí la cosa comença a fluixejar una mica, el Quim tira més endavant i aconsegueix arribar amb 1h37'40". Aquí hi ha imatges del Jordi i el Jaume, en l'últim km agònic, i un primer pla del patiment del Jaume... Al final arribem a meta en 1h38'21"... per molt poquet no hem assolit la marca, però acabem molt contents de la cursa realitzada, un bon temps per al Jaume i un test amb bones sensacions per a mi de cara a la marató. Si voleu llegir una crònica completa de la cursa que hem fet, cliqueu: http://pantaurells.s2.bizhat.com/pantaurells-ftopic9.html

La Glòria, per la seva banda, fa també una cursa molt completa i entra en meta en 2h03'54", rebaixant la seva marca gairebé 6 minuts respecte la de Terrassa en la segona Mitja de la seva carrera atlètica... no està gens malament!
Bona matinal i, en acabat, el fotògraf ens recull a tots plegats i ens porta a fer unes cervesetes...
A pensar en la propera!