diumenge, 14 de febrer del 2010

32 km pensant en la marató

Aquest diumenge ben d'hora hem sortit uns quants pantaurells a fer una tirada llarga de 32 km, pensant en la marató que correrem el dia 7, i per la que hem d'anar sumant kms a les cames si no volem flaquejar abans d'hora.

El Climent, l'Agustín, l'Àlex i el Jordi hem començat el dia anant cap als terrenys de Mossèn Homs per donar la volta al camp de golf de Torrebonica. Hem parat un moment a l'hípica a fer-nos una foto amb bonics cavalls, aquí estem ben abrigats (us podeu imaginar el fred que feia).
Després hem anat cap a la carretera de Castellar, l'Àlex ens ha deixat arribant ja als 14 km.


Travessem la crta. de Castellar i anem cap al camp de golf de Matadepera, creuem el poble i agafem la pista de la riera, pista amunt i amunt en direcció a Can Robert.
Abans d'arribar hem fet una drecera per un camí del costat de la carretera... i hem acabat perdent-nos!


Aquí estem un parell intentant tornar a trobar la riera de Les Arenes, després d'haver-nos ficat per un torrent de mala mort.


Alfinal arribem a Can Robert, i comencem a baixar pels carrers de les urbanitzacions fins tornar a enganxar amb la pista de la riera, creuem Matadepera i arribem a Can Petit.

I, des d'aquí, ja cap als nostres reductes de ca n'Aurell... en definitiva una bona i llarga sortida de 32 km (aprox.), a bon ritme gairebé de cursa, amb begudes i avituallaments, i les cames ja una mica pesades cap al final... I a pensar ara en les properes curses: mitja de Gavà, Sant Boi, marató de Barcelona, mitja de Banyoles... molts compromisos per les properes setmanes!