divendres, 25 de setembre del 2009

La Parisienne

El diumenge 13 de setembre l'equip femení pantaurellenc en ple va participar a La Parisienne, una cursa popular de 6,5 km que recorria els carrers del centre de París oberta exclusivament a la inscripció de dones. Les sis valentes participants van aconseguir superar amb nota aquesta nova fita internacional dels Pantaurells, assolint la 67a posició en la classificació general per equips. Lloc que té molt de mèrit considerant que la nit abans de la cursa les corredores terrassenques van viure "Paris la nuit"... ostres tu, però quina bona cara que feien el dia de la cursa!!

Us relacionem els temps i llocs aconseguits en la classifiació individual, tot i que cal tenir en compte que el gran volum de participants (més de 15.000 dones!) va provocar autèntics col·lapses i molts moments de caminada o aturada, pel que cal tenir en compte que les nostres corredores són capaces de molt més... com ja veurem en properes ocasions: