dimarts, 15 de setembre del 2009

Curses de l'estiu

Tornem als entrenaments setmanals, un cop acabades ja per tothom les vacances, però fem encara un repàs a les curses (poquetes) amb presència panteril d'aquest període estiuenc.

Cursa Festa Major de Matadepera

En Climent i l'Oriol van participar en aquesta cursa que tradicionalment suposa el retrobament en competició dels atletes terrassencs. Tot i la duresa de tornar a competir després de no entrenar de forma regular durant força temps, els dos Panteres més en forma van fer un bon paper: el Climent va aconseguir un bonic 78 lloc, amb una marca gens menyspreable de 43'15", i l'Oriol va entrar el 246, amb 49'48".

II Carrera popular Donostiako Aste Nagusia

Enguany va haver presència terrassenca-panteril a la cursa popular que va tenir lloc per segona vegada en el marc incomparable de les festes de la Semana Grande (aste Nagusia) de Donostia - San Sebastián.

La cursa recorria una curta distància de poc menys de 2 km, però en un marc incomparable: anada i tornada pel passeig de la platja donostiarra de Zurriola (la preferida pels surfers), tot rodejant l'espectacular edifici del Kursaal. Tot i les eternes molèsties a la cadera i l'isquiotibial, el Jordi va aconseguir un espectacular 9è lloc (entre poc més de 60 participants), i un temps de 6'59". Tot s'ha de dir, el nivell competitiu no és que fos espectacular (per sort...). L'anècdota del dia va ser que després de la cursa, la televisió local de Donostia va entrevistar el representant panteril... que va atendre molt amablement els periodistes i els va expressar la seva satisfacció per participar a la cursa com a únic corredor català (i foraster): "Pues sí, mi secreto es que entreno cada semana con unos chicos y chicas muy majos llamados Panteres ahí en Terrassa...". Eskerrik asko!