dissabte, 21 de gener del 2012

Circuit de Curses de Terrassa Activa't 2011

Pantaurell power (masculí) als 10 km en pista de Terrassa
Falta poc més d'una setmana per la Mitja Marató de Terrassa, una gran festa pels corredors populars locals on els Pantaurells intentem ser-hi sempre i fer bon ambient. Precisament en la presentació d'aquesta cursa, celebrada el divendres 20 de gener al Teatre Principal, es van donar els premis als primers classificats de la general del Circuit de Curses Activa't, on els Pantaurells hem aconseguit alguns podis a les classificacions per categories. No hi vam poder anar, perquè els premis de les categories es lliuraran un altre dia encara per confirmar, i tampoc ens hi van convidar, o sigui que no tenim cap imatge. Però ens afegim a la festa i volem recordar les classificacions obtingudes en aquest circuit que es composava de 7 curses (la Mitja Marató, la del Centenari del CD Terrassa, la de la Festa Major, els 10 km en pista, i les de les festes majors dels barris de Sant Llorenç, Pla del Bonaire i Ca n'Anglada), disputades a la nostra ciutat entre els mesos de gener i octubre:

Ambientillo a la cursa del Centenari del CD Terrassa
Circuit Activa't 2011 Homes:
4. Jordi Garreta (1r categoria 6M)
6. Marc Almirall (2n categoria 5M)
7. Climent Palet (2n categoria 6M)
17. Jaime Vallejo

Circuit Activa't 2011 Dones:
6. Glòria Farrés (2a categoria 5F)
9. Rosa Herrero


Circuit Activa't 2011 Infantil:
1. Bernat Garreta
3. Roger Garreta
El 2011 ens van convidar a recollir els premis a la presentació de la Mitja, i allà vam estar

Com veieu, els Pantaurells hem deixat bona empremta a les classificacions,i hem obtingut podis en unes quantes categories. Però només el Bernat va poder anar a recollir el merescut trofeu en quedar primer de la infantil, la resta haurem d'esperar un altre moment.

Ha estat un any divertit, en què tot i les dificultats dels compromisos personals i laborals, les lesions, les obligacions familiars i tota la resta, hem intentat participar a les curses celebrades a la nostra ciutat, i lluitar fins al final per una bona posició, estem molt contents dels nostres resultats, i sobretot de trobar-nos amb tants amics i amigues, i amb l'ambientillo que ens agrada a les curses dels barris i d'arreu.

Ens veiem a la propera cursa!