dimecres, 15 de desembre del 2010

Són uns super-herois? Són uns gegants? No... Són la Secció de Muntanya dels Pantaurells!

El diumenge passat, de bon matí, la secció de muntanya dels Pantaurells vam fer una sortideta d'entrenament pels fantàstics camins del nord de la ciutat...

Sortim pel camí de Can Bonvilar, i després pugem per la carena fins arribar al camí que puja al Pic de l'Àliga, una elevació de la Serra de les Pedritxes, de poc més de 700 m, des d'on es veu una fantàstica vista dels voltants, i en concret, una instructiva visió de les urbanitzacions matadeperenques avançant implacablement sobre la muntanya de Sant Llorenç.

En definitiva, un lloc molt adient per reflexionar sobre el tresor natural que tenim tan a prop, i sobre l'estupidesa humana que no dubta en destruir-lo.

Esperem que encara en quedi alguna cosa, d'aquí uns quants anys.
De moment, aquest diumenge hi vam fer un bon entrenament per carregar les cames de cara a properes curses, i per omplir-nos d'energia positiva. La fresca i les pujadetes ens van animar i vam fer una sessió fotogràfica que aquí us deixem...

Cada dia més amunt!

1 comentari:

Paco Gómez ha dit...

Sempre he pensat que no valorem suficientment tot el que tenim tan a prop, a cop de sabatilla podem cambiar el chip en un tres i no res.