dijous, 18 de novembre del 2010

Behobia - San Sebastián 14/11/2010

Pantaurells Terrassa no podia faltar en aquesta mítica cursa, així que cap a Euskadi se'n va anar la nostra delegació atlètica, formada en aquesta ocasió per en Climent (cap de colla de l'expedició) i l'Albert i el Quim Portillo (jr. i sr.).
Després d'un ràpid viatge en cotxe el dissabte, arribada a Donostia, i allotjament al camping del Monte Igeldo. El diumenge es lleva plujós, i la pluja i el mal temps acompanyen tota la cursa i la fan encara més impressionant. Gairebé 20.000 corredors que no s'espanten pel fred ni l'aigua, i una animació extraordinària als carrers, que ja voldríem en moltes de les nostres curses. Són 20 km, amb sortida a Behobia i arribada a Donostia, circuit dur amb pujades i baixades, i més dur encara per l'adversa climatologia. En aquesta ocasió no podem oferir fotos de la cursa (ens va faltar suport tècnic) sinó només del desplaçament en autocar a Behobia...
Els tres atletes pantaurellencs fan un gran paper, com sempre (bé, com gairebé sempre), i destacar especialment en Quim (Portillo Sr.), que torna a participar en una gran cursa després de la seva llarga lesió, i tot i no haver entrenat gaire, completa la prova amb un temps i una posició molt més que dignes. També l'Albert (Portillo Jr.), el 38 de la seva categoria, un luxe per la seva edat... i un gran futur pel davant com a corredor de fons. I el Climent, en la seva línia, sempre acabant les curses a tope, millorant el temps de l'any passat i avançant posicions.
Aquí us deixem els temps i classificació: Climent Palet: 01:25:18, lloc 2.410 (de la categoria: 560)
Albert Portillo: 01:30:32, lloc 4.641 (de la categoria: 38)
Quim Portillo: 01:42:10, lloc 10.304 (de la categoria: 2.675)
Fins al proper any!