diumenge, 27 de juny del 2010

Cursa Festa Major de Sant Llorenç, 12/6/2010

Nova cursa de les festes majors de barri de Terrassa amb presència pantaurellenca i uns excel·lents resultats per la nostra modesta "entitat". La Glòria va obtenir un merescut trofeu pel seu tercer lloc a la seva categoria, després d'una cursa molt competida. Felicitats!
La secció masculina, Climent, Jaume i Jordi, vam suar de valent (feia molta calor...) i vam fer també molt bon paper, millorant marques d'altres anys (es nota que estem en forma), en aquesta cursa que no arribava als 5 km (4.900 m, deien els que portaven gps). Aquí van les classificacions (només dels participants al circuit de curses de Terrassa, com apareixen a la web), no hi surt el Jaume a causa d'una errada informàtica:
13. Jordi Garreta 18:16
21. Climent Palet 18:43
96. Glòria Farrés 25:02
L'anècdota del dia va ser haver de trucar a la Glòria, que ja havia marxat cap a casa, quan vam veure que havia quedat tercera de la categoria, perquè no es perdés l'acte del lliurament de trofeus (i va venir ràpidament en cotxe i no se'l va perdre, com es pot veure a les imatges). Clar, no hi estem gaire acostumats, i per un dia que "pillem".... valia la pena aprofitar-ho!