dilluns, 31 de maig del 2010

Mulla't i corre per l'esclerosi múltiple 9/5/10

Dia 9 de maig. Mulla't i corre per l'esclerosi múltiple. Circuit de catalunya.Components Pantaurells de l'expedició. Glòria, Montserrat, Jordi i Jaume (tots Farrés). Conductora i suporter Àngels Palet.
Feia temps que deia que hi volia anar a fer aquesta cursa. Córrer per ser feliç i alguna cosa més. Que hi volia fer una acció, per petita que fos, per fer pública l'Ona. És la mascota de l'AVAN, Amics de la Neurologia.Entitat que dona tractament terapèutic a malalts neurològics i suport i informació als familiars d'aquests malalts. I perquè? doncs per què estic a la junta de la seu de Terrassa, col.laborant en aspectes de imatge i disseny.
Fent una breu, breu ressenya de la cursa puc dir varies coses. Negativa, no té ressò mediàtic, o simplement l'ha anat perdent amb el temps. Positiva: la organització impecable, força puntualitat, tot ben indicat.
Sembla fàcil córrer per la pista del circuit i quan ho veus per la televisió et sembla tot pla. No és així, hi ha un parell de pujades que espanten, i més amb el sol que queia. Els 10 km es van fer llargs. Un cop i prou. Prefereixo curses mixtes, urbà i natura. Tipus Banyoles.
La Montserrat i el Jordi van fer la de la Milla, s'ho van passar bé. I van gaudir de l'ambient.La questió del temps que varem fer, recordo que la Glòria va dir 50 minuts. Com ho veieu?
Salut i a córrer. Ah!! Panta, panta, pantaurells. S'acosta la Festa Major.
(La foto de la cursa és d'en Jordi Canyameres).
Jaume.