dilluns, 15 de març del 2010

Mitja Marató de Banyoles 7/3/2010

Amb una mica de retard, pengem la crònica del Jaume de la Mitja de Banyoles:

"El d'ahir va ser un gran dia, un dia que feia temps ressaltava amb rotulador fosforescent del calendari de la cuina.Volia que fos la meva primera mitja però ha estat la segona. Però la primera amb companyia de la meva germana.No podem negar que si correm és per arribar amb menys temps. Però hi ha d'altres motius un xic més enguardiolats, o diguem-ne, filosòfics. Per exemple:Poder respondre a la pregunta: què has fet aquest diumenge? He anat a la mitja de Banyoles.Banyoles és un indret màgic, tranquil, en aquesta època de l'any els plàtans no tenen fulles i semblen més alts, més majestuosos, més acompanyants. El llac és l'indiscutible reclam per a fer aquesta mitja. La temperatura ens ha permès fer els 21 sense patir fred ni calor, hem rigut i parlat, ens hem fet fotos, ens hem divertit. Hem sigut feliços corrent. Mira si n'és de senzill.
El Pantaurells que hi hem participat, la Glòria i el Jaume, estem contents d'haver representat al col.lectiu de pantaurells. La marca ha estat bona.Ja la buscareu a la web, 2 hores i algun minut. L'ambient és molt agradable. Els entorns són encisadors, paratges naturals de molta tranquilitat. Camps de conreu amb masies senyorials. Racons on l'aigua corre al nostre costat mostrant una transparència fresca, musical, turquesa. Indrets de bosc espès on la claror s'estova jugant amb les ombres dels corredors. I ens sentim la respiració, el batec del cor no el volem molestar, poca suor. Tot bé. Els desnivells molt suaus, que permeten mantenir un ritme constant. Tot bé. Se'ns ha fet curt, encara que ho diguem amb cara de cansats.
Hem de dir que en tot moment hem tingut presents els nostres companys de la Marató de Barcelona. Al nostre kilòmetre 10 ens preguntavem a quin km deuríeu estar, a la torre Agbar, a la Plaça Catalunya, a la Sagrada Família?Tenim la sensació d'haver estat corrent junts. Espero que l'any que ve hi siguem més colla i pogueu copsar les mateixes sensacions positives que varem tenir la Glòria i jo.
Salut i córrer."