dimecres, 31 de març del 2010

Mitja Marató de Muntanya, Vall del Congost 21/3/2010

Així van quedar les sabatilles després de la fantàstica cursa de muntanya que els pantaurells Quim, Climent i Jordi vam córrer el passat dia 21 pel parc natural del Montseny, amb sortida i arribada al poble d'Aiguafreda.
Una mica espantats davant del que era per a nosaltres la primera cursa llarga de muntanya (una mitja marató), i segons s'anunciava, amb el circuit més dur dels que es fan al nostre país, vam arribar ben d'hora a Aiguafreda. Ajudats per una molt bona organització, agafem els dorsals, deixem les bosses, fem els darrers preparatius i, com gairebé sempre, sense tenir ni temps d'escalfar, cap a la sortida i endavant!

La veritat és que la duresa de la cursa no era cap broma: 21 km de pujades inacabables, i de baixades suïcides, fang, bardisses, creuant rierols amb aigua fins als genolls, corrent sobre roca, sobre terra i sobre prats d'herba.... ens ho vam passar súper-bé. Recomanable per a tothom qui li agradi córrer com una cabreta per la muntanya... ara, això sí, vam acabar una mica destrossadets...

Aquí us deixem algunes moments de la cursa, gentilesa de la Maria, la nostra infatigable suporter logística i fan número 1 dels pantaurells muntanyencs, i del Climent i l'organització (les del recorregut).



Posant el xip








Ambient abans de la sortida














Encarant la primera pujada











Per la muntanya...



















































Arribades i temps:
67. Jordi Garreta, 2:49:17 (16 Veterans M)
144. Climent Palet, 3:14:14 (41 Veterans M)
198. Quim Portillo, 3:36:08 (61 Veterans M)



Bé, i el massatge final, de dos en dos... sense comentaris!!
Un gran dia, rematat per la cerveseta a la plaça d'Aiguafreda mentre assistíem al repartiment de premis. Segur que tornarem a tenir notícies de la secció de muntanya pantaurellenca!