dimecres, 1 de desembre del 2010

Mitja marató de Ripoll 21/11/2010

Encara que amb retard, us deixem algunes fotos de la mitja marató de Ripoll del passat diumenge 21 de novembre, una cursa entretinguda i recomanable que vam anar a fer uns quants pantaurells en bona companyia.
Ambient animat a la sortida i una temperatura ideal per córrer, ni fred ni calor: 0 graus. Bé, sí que feia una mica de fresqueta, però amb el sol que lluïa gairebé per tot el recorregut, l'ambient es va anar escalfant i vam tenir unes condicions molt agradables.
Sortim junts amb el Climent, però massa aviat em comencen molèsties a la cadera i cama dreta, i al km 3 ja no puc seguir el ritme, i l'he de deixar marxar cap endavant. Llàstima perquè es tracta d'un circuit molt interessant per fer una bona marca, lleugera pujada la primera meitat de la cursa fins a Sant Joan de les Abadesses, i tornada amb baixada gairebé contínua fins a Ripoll els segons 10 km.

Climent: millor marca personal en mitja

Abans d'arribar al poble de Sant Joan, m'he de parar i tot a fer estiraments, i ja perdo massa temps. El Climent segueix amb un ritme fortet, amb la idea de baixar de l'hora i mitja, i tot i que els últims km arriba amb la sensació de no poder més, aconsegueix la seva millor marca personal en mitja marató, tornant a córrer en 1h28', un temps fantàstic!
Per la meva banda, bé, una persona intel·ligent hauria abandonat a temps, ja des del km 3 corrent amb dolor a la cuixa i sensació contínua de rampes... però com que no sé plegar, segueixo corrent, veient com em van avançant corredors, i cap al km 15 començo a sentir-me una mica millor, el dolor desapareix, i puc fer els últims 5 km a tope, buscant acabar per sota de 1h30', cosa que aconsegueixo, però amb molt esforç i sacrifici (potser massa; la setmana següent no podré sortir a córrer cap dia, està clar que l'asfalt no em va...).
Una mica més enrera venen el Joan i l'Àlex, que fan la cursa junts a bon ritme i entren a meta també junts, aquest cop sense esprintar-se i guardant forces per a les properes curses... ja arribarà el dia, ja.
Al final, ambient molt maco amb una cursa de dimensió agradable, lluny de la massificació d'altres llocs, i mentre estirem i fem petar la xerradeta, ens refem amb un bon avituallament. Un passet més cap a les maratons del 2011...
Us deixem les classificacions;
95. Climent Palet 1:28:26 (M5 - 27)
115. Jordi Garreta 1:29:26 (M5 - 36)
401. Joan Bosch 1:43:52 (M5 - 127)
402. Àlex Valverde 1:43:52 (M4 - 169)

Cursa de muntanya de Castellterçol

I per últim, informar també de la cursa de muntanya de Castellterçol, que vaig córrer com a membre de la secció de muntanya dels Pantaurells, el passat diumenge 14 de novembre. En un circuit molt maco i duret, amb pujades i baixades alternades, vaig tenir l'ocasió de compartir una bona estona amb el company d'entrenaments muntanyencs i de l'AREC Dani Mañosa, i vaig acabar corrent molt a gust (aquest cop sense molèsties!) amb una bona classificació: 23 de la general, i 11 de la categoria de veterans. Una cursa també molt recomanable i amb una organització fantàstica. Hi tornarem!

2 comentaris:

Paco Gómez ha dit...

Ja veus Jordi un bon escalfament de 15 km i a tope, a la nostra edat hem d'escalfar molt bé.
Ara seriosament, si vas a tope tota la cursa potser l´hauries guanyada.
Anims i a cuidar-se.

JordiG ha dit...

Ja ja, ostres Paco, gràcies pels ànims, tu si que estàs fort, que ja veig les teves marques... Salut i força!