dilluns, 1 de febrer del 2010

Cursa de muntanya de Mont-Rodon 31/1/2010

Expedició de pantaurells a la Cursa de muntanya de Mont-Rodon, a Matadepera, aquest diumenge passat. La veritat és que ens vam trobar amb una cursa molt maca, en tots els sentits, però també dura i exigent, com ens agraden a nosaltres (especialment quan s'ha acabat el patiment, jejeje).

De bon matí ens trobem el Climent, el Jaume i el Jordi, anem a buscar els dorsals, i una campiona terrassenca (pista: de nom Anna i de cognom Cos) ens fa aquesta bonica foto davant l'arc de sortida. Molt bon ambient, molts corredors i corredores però sense massificació excessiva (500 inscrits), i molt bona organització, felicitats per la Unió Excursionista de Matadepera. Recollida de dorsals molt ràpida, ambientació a la sortida, recorregut molt ben senyalitzat, avituallaments, i sobretot, esmorzar final, de primera categoria... una cursa que val realment la pena, i que segur repetirem. Davant el fred, estrenem els regals de la cursa: samarreta de màniga llarga i buf. Ens trobem amb el quart pantaurell, l'Àlex, i cap a la línia de sortida.

La cursa dura, les rampes del Mont- Rodon no són molt llargues (per sort!), però déu-n'hi-do la canya que ens donen a les cames, especialment del km 5 al 6, una pujadeta que posa a la gent en fila i amb poques ganes de xerrar...
La baixada, espectacular, 4 km a tota canya fins la línia de meta... un plaer córrer per aquestes pistes de muntanya i tornar a arribar al centre de Matadepera amb molt de públic i ambient a l'arribada. Aquestes han estat les nostres classificacions:
64. Jordi 54'30"
91. Climent 56'36"
191. Jaume 1h02'27"
241. Àlex 1h04'35"
Uns resultats molt bons, tots els Pantaurells inclosos a la primera meitat de la classificació, i una cursa dura però molt agradable.
Les cròniques personals de cadascun, el que hem patit i el que hem pensat... al fòrum ho podrem llegir, per no avorrir especialment el personal.
I, per últim, un record pel cinquè Pantaurell que havia de venir, el Joan, però que ara està parat per culpa d'una lesió, esperem que no sigui res especialment greu, i que ben aviat comenci la seva recuperació.