dilluns, 25 de gener del 2010

De Terrassa a Rellinars per muntanya

Aquest diumenge 4 pantaurells, en Climent, Jaume, Quim i Jordi, vam fer una interessant sortida de muntanya, amb l'objectiu de fer una tirada llarga de km ja que la marató s'acosta. La idea era arribar des de casa fins a Rellinars, això sí, anant per camins i trepitjant poc asfalt.

Quan el dia començava vam anar a buscar la carretera de Rellinars pel Quart Cinturó... segurament d'aquí a uns mesos ja no ho podrem fer. Tota una autovia per a nosaltres sols!

La veritat, una sortida espectacular, seguint el camí de La Pineda, freqüentat com sempre per ciclistes als que adelantàvem en pujada (el Climent no podia resistir la temptació de deixar-los enrere...).

Vam arribar als Caus i després vam començar a baixar cap a Vacarisses, passant pel costat de Les Vendranes i altres masies dels entorns. Paisatges fantàstics i boscos ben humits, un obsequi per als sentits que feia sentir les cames ben lleugeres.


Després de dues hores i quart, arribàvem ja a les primeres cases de Rellinars. Uns 23 km de ruta, comptats a ull de ciclista, un bon aperitiu per la temporada de curses que ens esperen.

Per acabar, després de canviar-nos de roba en un vehicle estratègicament aparcat la nit anterior (és que els Pantaurells pensem en tot) vam fer un bon i merescut esmorzar de forquilla a Ca la Pepa...


Amb força gana i bon humor vam signar autògrafs a tothom qui ens els va demanar!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

espereu a ke hem recuperi de la lesió.... i..... ja us atrapare! :-)

Oriol.

Anònim ha dit...

És sorprenent, cada vegada que veig aquestes fotos em sento bé.