divendres, 16 de juliol del 2010

Cursa Festa Major Ca n'Anglada 10/7/2010

El passat dissabte 10 de juliol, a la mateixa hora que tenia lloc la manifestació en contra de la sentència del Constitucional, es va celebrar l'habitual cursa de Ca n'Anglada. Una bona delegació de pantaurells va anar cap a Barcelona a defensar la dignitat de Catalunya, però uns quants recalcitrants, els que necessitem les curses a la vena per seguir vius, ens vam presentar a ca n'Anglada per continuar amb la participació al circuit de curses de Terrassa.
Això sí, vam voler córrer amb la imatge de la mani a sobre, i així vam quedar ben retratats. Abans de sortir, les fotos de rigor, i una amb els amics de l'AREC Terrassa, cada vegada més nombrosos i sempre presents a les curses de la ciutat.
Un cop començada la cursa, molta i molta calor, i un circuit de 5,5 km més dur del que sembla per les dues voltes i les rampes de la part final. Vam tenir unes bones classificacions, que aquí us deixem, tot i que els temps s'han de relativitzar molt ja que segurament el circuit és una mica més curt que aquests 5,5 km oficials (els temps de pas per km són una mica massa ràpids del que segurament fèiem realment).
Cursa infantil (1.500 m)
28. Joan Bosch
41. Ferran Bosch
Cursa Adults (5.500 m)
17. Jordi Garreta 19:51 (6 M6)
33. Climent Palet 21:07 (10 M6)
82. Joan Bosch 23:51 (42 M5)
91. Jaime Vallejo 24:16 (23 M6)

2 comentaris:

pep ha dit...

5.290 metres amb el gps sense pujar a cap vorera van sortir. M'hagués agradat anar a la manifestació a mi també.
Va estar bé el detall d'en Climent.

Jordi ha dit...

Hola Pep, gràcies, ja m'ho pensava que havien de ser cap els 5.250 o 5.300 com a molt, així quadra més amb els temps que vam fer.
La part bona de la manifestació, és que també érem molts els que hi haguéssim anat però no ho vam fer, jo mateix vaig anar a sopar amb una colla d'amics de Girona que no havien baixat, etc., etc.... o sigui que encara en som molts més.
Fins a una altra,