dimecres, 16 de juny del 2010

Cursa de muntanya d'Alpens 6/6/2010

El passat diumenge 6 de juny la secció de muntanya dels Pantaurells va participar a la Cursa de les 3 Comarques d'Alpens. Un recorregut de 26,5 km amb 1.080 m. de desnivell positiu pels boscos i les muntanyes del Lluçanès, passant per camins de tres comarques: Osona, el Ripollès i el Berguedà.
Una cursa molt dura, per camins espectaculars, la major part corriols per zona boscosa, i que incloïa l'ascensió a dos cims, el Puig Cornador (1.228 m) i el Puigdon (1.207 m).
L'incansable equip pantaurellenc va arribar el dissabte a la nit a aquest bonic poble del nord d'Osona, i al matí ben d'hora ja estàvem preparats entre els més de 300 participants a la plaça per sortir: el Quique, que s'estrenava en el món de les curses de muntanya; el Climent i el Jordi, a seguir progressant en aquesta disciplina que cada vegada ens agrada més; i el Quim, tot un valent, disposat a tot, malgrat la lesió que ve arrossegant al tormell i que l'amenaça amb impedir acabar. A la sortida ens trobem amb la campiona Anna Cos, amb qui farem gran part del recorregut.
La cursa... ja us ho podeu imaginar, patint com sempre a les pujades, en molts trams caminant fins i tot amb dificultat, i corrent tot el que podem i disfrutant com uns cadells als trams plans, i sobretot a les baixades, molt tècniques i amb molta pedra, cal vigilar de no donar un pas en fals.
Us deixem aquí unes fotos que il·lustren molt bé com va anar tot, i l'ambient posterior a la plaça d'Alpens, amb un esmorzar i un ambientillo dels que valen la pena.
Important destacar l'esforç del Quique, que va haver de fer els últims km amb una forta estrebada que l'impedia córrer, i com no del Quim, que contra tota lògica i consell mèdic, va acabar els 26 km de la cursa, i no va entrar pas l'últim, tot i haver de fer repòs! Havíem posat moltes esperances en la classificació per equips, però al final l'organització només va donar el resultat del primer equip classificat (que òbviament no érem nosaltres). Us deixem aquí les nostres classificacions individuals.
L'any que ve hi tornarem!
59. Jordi Garreta 2:31:36
164. Climent Palet 2:51:40
250. Quique Caamaño 3:11:24
307. Quim Portillo 3:41:45

Podeu veure fotos de les arribades (i les nostres fans se les poden descarregar fàcilment), i de l'ambient pre i post-cursa, al següent enllaç:

http://picasaweb.google.es/113632834118619612329/CursaDeMuntanyaAlpens2010#