dilluns, 3 de maig de 2010

Mitja marató i 10 km d'Empúries, 2/5/2010

Desembarcament pantaurellenc aquest cap de setmana a Empúries, per participar a les curses que s'organitzaven pel bonic entorn paisatgístic i històric del municipi de L'Escala.
Malgrat que les lesions que ens castiguen darrerament van fer que la presència de Pantaurells fos inferior a la prevista, vam disputar les curses de la mitja marató i els 10 km, i el que és més important, vam gaudir d'un cap de setmana ben complet amb família, banys al mar, rialles, tertúlies i paelleta final i tot.
Després d'un dissabte atlèticament poc disciplinat (és el que té anar en colla pels llocs...) i de saludar amics i coneguts, de Terrassa i d'altres llocs, en la recollida de dorsals, el diumenge ens llevem més o menys d'hora per anar cap a les ruïnes d'Empúries, on s'ha preparat tota la infraestructura de la línia de meta. Fotos de grup (bé, l'Albert per la seva banda, ja se sap com són aquests joves...) i una mica de nervis abans de la sortida... força gent si sumem les tres curses simultànies (marató, mitja i 10 km), però un ambient familiar i, sobretot, un entorn extraordinari que fan molt atractiva la jornada. El dia, tapat i amenaçant pluja, però amb una temperatura ideal per a córrer.
Durant el recorregut, la pluja fa acte de presència, i dificulta no només el ritme dels corredors, sinó també la presència d'un públic molt escàs, potser l'únic aspecte negatiu d'aquesta cursa. S'ha de dir que la claca d'animació dels Pantaurells fa el que pot, i rep mostres d'agraiment de molts corredors que se sorprenen que hi hagi algú (algú!) que els animi una mica per aquestes carreteres tan maques però també tan solitàries.
Els temps i les classificacions, força bones, tot i les molèsties físiques dels nostres corredors i corredores, aquí us deixem els temps i les arribades:
1/2 marató:
84. Climent Palet (21 M-4) 1:32:23
286. Albert Portillo 1:45:12
10 km:
232. Rosa Herrero (3 F-6) 55:32
266. Glòria Farrés (8 F-7) 57:28
370. Marissa Anglarill (16 F-6) 1:02:03

Destacar el tercer lloc en la seva categoria de la Rosa, que no va rebre però el merescut premi (una mica ràcana, aquesta organització...) i el temps del jove Albert (tan jove que no constava dins de cap categoria), a punt de baixar de 1:45 a la mitja, cada cop progressant més.
Després de recollir les medalles, tornar a saludar tothom (és que som molt saludadors, els pantaurells) i una reconfortant dutxa, tenim temps i ganes per anar a un retaurant de L'Escala a dinar una bona paella davant el mar, aixó sí, amb un cel ben gris. Aquí teniu la foto de família, amb corredors i animadors (bé, hi faltava el Quim que va haver de marxar la nit abans), i fins la propera!


1 comentari:

Anònim ha dit...

e pantas veu fer un km més hahahahaha peró veu fer molt bé eeeeeeeeeeeeeeeee
ÀGER (FILLF DE LA ROSA)