dijous, 5 de novembre del 2009

Circuit de Curses Terrassa 2009

Ja s'ha fet pública la classificació final del Circuit de Curses Terrassa 2009, i hem de destacar el lloc obtingut pel Pantaurell Climent, que ha assolit la 8a posició de la general masculina, i el primer lloc en la seva categoria (M6, nascuts entre 1959 i 1968).


En la categoria infantil, els Pantaurells han obtingut també molt bons resultats, especialment el Bernat que ha sigut el primer classificat absolut. El Roger ha obtingut un molt bon quart lloc, i el Marçal el setè lloc, i el segon de la seva categoria M1 (és a dir, els molt pekenyajus).

El lliurament de premis i guardons es farà el proper 19 de desembre en una festa organitzada per l'Associació Mitja Marató de la que informarem puntualment.

Moltes felicitats per aquests campions que deixen en tan bon lloc el nom dels Pantaurells. Ara només cal esperar que, de cara a la nova edició del Circuit que començarà el proper gener amb la Mitja Marató de Terrassa, la nombrosa secció femenina Pantaurell s'animi també a participar (cal haver corregut un mínim de sis curses del circuit per aparèixer a la classificació), i així tinguem representació a totes les categories!

Aquí podeu trobar les classificacions complertes:

http://www.mitjaterrassa.com/